A képekről...

2016. augusztus 17. 19:42 - Tuba Reklámstúdió

A képek szerepe nagyon fontos egy cikkben, egy kampány során. A jól megválasztott, ütős kép mellé alig van szükség szövegre, szinte rögtön célt érünk vele. A képek erős benyomással, hatással vannak ránk, míg a szöveges részeket hajlamosabbak vagyunk átugrani. Ezt a lehetőséget használjuk ki!

Milyen képekkel dobhatsz fel egy hirdetést? Nézd meg a képeket és máris tapasztalni fogod, hogy hatnak rád.

 Érzelmeket kiváltó, pszichére ható felvétel

a-heart-for-animals-1331334_640.jpg

 

Érdekes kategória, én ezt eltudnám képzelni egy dohányzásellenes kampányhoz, vagy egy  divatfotóhoz is.

surreal-1256724_640.jpg

 

   Figyelem megragadó fotó

chocolate-1402017_640.jpg

 

 

    Elgondolkodtató

fish-1358427_640.jpg

 

 Meghökkentő

 zvmtlu63ph.jpg

 

            Fekete-fehér vagy szépia árnyalatban

              orak_gyalogosokkal_mod.jpg

             

            A képi hatással könnyebben tudunk eredményt elérni, mert a látvány gyorsabban hat a nézőre, mint a szöveg. Legyen egy hirdetésről szó, amit az emberek általában pár másodperc után átugranak, átlapoznak vagy átpörgetnek, ha a képi világ, akár fotó, videó, animáció nem tartja ott a hirdetésen a figyelmet, feleslegesen hirdetünk.

            Amit mindenkinek ajánlani tudok, hogy kizárólag jogtiszta, publikálásra engedélyezett fotókat használjon. Ha valamilyen okból nem tudjuk elkerülni, hogy más által készített fotót, illusztációt használjunk, akkor járjunk el tisztességesen és jelezzük, hogy a képet ki készítette, honnan származik, de még jobb, ha engedélyt kérünk a publikálásra.

            Milyen képeket ne használjunk?

            A Google keresés, találat oldalról letöltött képek felhasználását kerüljük el. Ezek többnyire nyomásra alkalmatlanok és a posztokban, blogon és főképp a weboldalunkon ne legyenek innen származó fotók.

            Honnan vehetsz jogtiszta képeket, videókat?

            Vannak olyan oldalak, ahonnan vásárolhatsz. Itt több millió kép és videó közül választhatsz. Kereshetsz témák szerint, szűkítheted a keresést különböző paraméterek szerint. Ha sok képet használsz érdemes az éves csomagot választani, ez általában korlátlan letöltést engedélyez. Van olyan ügyfelünk, akinek rendszeresen, havonta a hirdetéseiben több képet is használunk, ezért ebben az esetben az éves letöltés a legjobb választás. Természetesen, ha egy-két képet szeretnél, arra is találsz opciót.

            Ahonnan mi dolgozunk (fizetős):

            Ingyen szeretnél képeket? Ezeken az oldalakon találsz:

            Szólj hozzá!

            A bejegyzés trackback címe:

            https://tubareklamstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr98729622

            Kommentek:

            A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

            Nincsenek hozzászólások.
            süti beállítások módosítása